Om oss

Invite Europe finns i Sverige och Finland och har mer än 45 års erfarenhet som leverantör av arbets- och fritidskläder.

Vi brinner för snygga, bekväma, hållbara kläder till fantastiskt pris. Konceptet är mycket uppskattat och har lagt grunden till vår framgång. Vi har en omfattande importverksamhet och lagerför ständigt ca. 90.000 plagg vilket är en förutsättning för våra snabba leveranser.

Med egen produktion, utan mellanhänder, erbjuder vi marknadens lägsta priser och produkter av högsta kvalité. Vi är även återförsäljare till de flesta stora leverantörer inom marknaden och kan tack vare det erbjuda ett enormt stort sortiment. Gör som 10 000-tals andra, upplev våra kvalitéer själv.

Bolaget är beläget i Trosa, ca 7 mil söder om Stockholm och vi är alltid redo att ge dig en fantastisk personlig service. Har Ni några frågor, tveka inte, ring oss på tel 0156 – 168 61 eller maila kundtjanst@inviteeurope.com.

Historia

Invite Europe AB grundades 2000 av företagets VD och ägare Stefan Gustavsson. Invite säljer arbetskläder, skor och skyddsutrustning till sektorerna service, vård, städ, dental, kök, hantverk och varsel. 2014 förvärvade vi ToniLee med ett utökat vårt sortiment inom hantverk, kök, service och varsel. Huvudkontor och lager ligger i den vackra kuststaden Trosa, Södermanlands län, ca 7 mil söder om Stockholm.